tiistai 30. syyskuuta 2014

Kuukauden kuulumiset





30.8 Venetsialaiset: käytiin Mikon kanssa patsastelemassa väkijoukossa, kuvailemassa ilotulitusta ja morjenstamassa selvästi päihtyneitä ystäviä. Ihana nähdä meidänkin pikkukyläsessä ihmisiä ulkona sosiaalisina yhdessä. 



5.9 Mikon synttärit: juhlistin kullan synttäreitä juustokakkujen ja iloisten sukulaisten parissa. Lahjaksi löysin tommoisen Seppälän neuleen.

12.-14.9 Tyttöleiri 1-4lk: Minä ja viisi muuta mukavaista kaveripiiristäni autoimme pikkutyttöjen kaitsemisessa, askartelussa ja järjestyksen valvonnassa. Ja söimme törkeän hyvää leiriruokaa ja nauroimme yö myöhään. Ja kuvien saldo on pyöreähkö nolla. 



20.9 Kampaamo: Finally did it! Värjäsin ne auringon säteiden polttamat vaaleiden hiuksen kuvatukset takaisin tummaksi ja leikkautin pahimmin kuivuneet latvan pätkät.




22.9 Rovaniemi w/ Mikko: Päätettiin lähteä päiväksi tuhlaamaan omaisuutemme tuohon pohjoiseen kaupunkiin, eikä päivä ois olisi voinut mennä paremmin, ehdittiin käydä kaikki halutut kaupat, ostoksia löytyi enemmän kuin tarpeeksi ja päivän lähestyessä loppua käytiin Rosson kalliissa - mutta tunnelmallisessa ravintolassa syömässä pizzat ja jälkkäriksi Dolce Apple - niminen jälkiruoka. Voin tietty kuvata kaikki ostokset erillisessä postauksessa, jos kiinnostaa :3





            
 30.9 Today: Sain viimein aikaseksi koota melkein kuukauden tapahtumat yhteen postaukseen, pelasin The Sims 3:sta(kuten koko muunkin koeviikon) ja tein juustokakun lasipurkkiin... Olisi todennäköisesti pitänyt kerrata HUOMISEN musiikin kokeeseen ja ylihuomisen (hermostuttavan, kuolettavaan, hankaluus maximukseen eli=) historian kokeeseen, mutta iltahan on vielä nuori. Kaikesta huolimatta koeviikolla on R-E-N-T-O-A. Koulussa pari tuntia, syömistä ja mahdollinen kertaustunti...That's it. Voisin jopa tottua tähän rytmiin. Simssin peluun lisäksi oon viime aikoina käyny paljonkin kävelyttämässä hauveliani metsän siimeksissä. Kai se raikas syysilma on kuitenkin meille molemmille terveellistä. :3

6 kommenttia:

  1. aaargh onko sullaki noi polvisukat....... yks vinkki et älä yhistä tumman sinistä ja mustaa ..
    ihana toi bikbokin harmaa neule, voisin käydä kotiuttaa ton itellekki huomenna :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on mullakin polvisukat?:D arggh? Roar räyh wuh? Ja tietty mä yhistän jos tykkään? Ja juu neule miellytti kyl munki silmää:)

      Poista
  2. Ompas ihana tuo tummansininen hame ja mun mielestä tummansinisen ja mustan yhdistämisessä ei ole kyllä mitään kummallista, hyvältä näyttää :) Mistä olet muuten löytänyt tuon hameen?

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon samaa mieltä, mut mielipiteitä on monia :) ja hame on muistaakseni BikBokista :)

      Poista
  3. SUlla on tällä tosi paljon kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista