sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu (toivottavasti)



   






Nyt se loma sit alko ja koulu päättyi. En oo vieläkää oikee heränny siihen ajatukseen, etten mee enää sinne tuttuun ja turvalliseen peruskouluun. En ymmärrä miten jotkut niin väittää, ettei niillä tuu yhtään haikea olo, kun 9 vuoden opinnot jää taakse muistoineen - itsellä kun koko juhlan ajan kiersi pisarat silmissä. Sentään sinnikkäästi jaksoin odottaa juhlan läpi ja pihalla halien välissä sit murruin. Fiksuna olin laittanu tekoripset ripsarin sijaan, vaikkei nyt mitään tulvaa vuodatettukkaan. Positiivisena ylläripyllärinä mun numerot ei kuitenkaan hiponeetkaa iha kengän pohjia - mihin olin jo henkisesti valmistautunut, kun läksymonisteita ei vain tullut täytettyä. Sinäänsä mun numerot ei ansiokkaasti nousseet, muttei laskeneetkaan. Pääasiahan kumminkin oli se avoin ovi lukioon. Tosin pelkkä ajatuskin niistä lukuläksyistä ja koeviikoista saa stressikertoimet hipomaan tähtiä. Mulla ei oo mitään hajua miten tuun selviämään kaikesta rehkimisestä. Onnekseni tässä on n. kahden ja puolen kuukauden shokkiaika, jota voi mun mallin mukaan käsitellä mökillä auringon alla löhöten ja vastapainona töissä ahertaen. Jos tetissä jotain opin hyllyttämisen ja mummojen neuvomisen lomassa, niin sen, että prisman arki ei ole juhlaa - mitä ne mainokset ikinä väittäiskään. Mutta rahaa on mukava omistaa, eikä se kaksi viikkoa kumminkaan elämää kaada.

16 kommenttia:

  1. Hei hirveästi tsemppiä! Kyllä se siitä lähtee, itelläkin odottaa se sama lukioon totuttelu taas kun täältä kotiudun. Kyllä se siitä lähtee ja lukiosta saat tuplasti enemmän ihania muistoja!

    janina-in-usa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kannustuksesta, tuli enemmän kuin tarpeeseen! :D

      Poista
  2. ei lukiossa nyt niin kamalaa ole, kunhan muistaa tehdä asiat ajoissa, tosin mullakin on siinä vielää petraamista, nimimerkillä kauhea stressi aina koeviikolla, silti olen nostanut keskiarvoani melkein puolella numerolla lukiossa :)

    by-mmaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu toi asioiden hoitaminen ei oo munkaan vahvuuksia :D
      kiitti vinkistä btw!:)

      Poista
  3. Paljon onnea sulle peruskoulusta pääsystä! Hyvää kesää :-)

    xoxoidajaoona.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Lukio oli ainakin itselläni elämän parasta aikaa, kävisin uudelleen jos se olisi mahdollista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla, odotukset on mullakin suuret :)

      Poista
  5. Kivoja kuvia! Kivasti oot tähän ulkoasuun lisäilly kaikkia yksityiskohtia, mut tää tausta on mun silmään kyllä vähän räikee, mutta muuten ihan kiva! :D Oot tosi kaunis ja toi blogin osoite on kivan omaperäinen :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ! :3
      Ja juu tää tausta jää varmaan tämmöseks hetken piristykseks,
      en oo kovin itsekkään tottunu :D

      Poista
  6. Onnea peruskoulun läpäisystä ! Muistan itekkin sen päivän ku pääsi ylä-asteelta, kaikki kaverit oli ihan vakavina mut mä vaan itkin ja itkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tiiän tunteen ei meilkää kovin moni mun lisäks herkistyny :'D

      Poista
  7. Omasta kokemuksesta voin kyllä sanoa, et lukio on ehottomasti tähänastisen elämän parasta aikaa :-) Tsemppiä tulevaan!

    http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. oii ihastuin noihin tyynyihin :3 ja nätti olet :)

    VastaaPoista